Dengang mit firma skulle bygge

Da vi skulle bygge et nyt kontor, var vi nødt til at sætte et byggepladshegn op. Vi ønskede noget, der skulle være holdbart og holde i lang tid, så vi besluttede os for et kædehegn. Denne type hegn er perfekt til byggepladser, fordi det er stærkt og kan tåle meget slid. Desuden er det nemt at installere og fjerne, når arbejdet er færdigt. Jeg vil helt klart anbefale kædehegn til enhver byggeplads.

Det larmede en del, da vi skulle opsætte hegnet. Arbejderne bankede konstant på den, og naboerne var ikke særlig glade for støjen. Men i sidste ende var det det hele værd, for vi fik et holdbart hegn, der holdt længe. Vi behøvede ikke at bekymre os om, at det skulle falde ned eller blive beskadiget. Desuden var vi heller ikke bekymrede for, om der ville blive begået hærværk på byggepladsen eller tyveri for den sags skyld. Det var dejligt at vide, at når håndværkerne var gået hjem, så var pladsen i fred og man kunne vende tilbage uden ubehagelige overraskelser.

Det eneste, jeg vil sige, er, at du skal sørge for, at hegnet er højt nok. Vores første hegn var kun 1,5 meter højt, og arbejderne trådte konstant over det. Vi måtte til sidst tilføje yderligere to fod til højden. Men bortset fra det er kædehegn et godt valg til byggepladser. Det er stærkt, holdbart, nemt at installere og fjerne, og det sikrer din byggeplads.

Forskellige typer af byggepladshegn

Som nævnt valgte jeg et kædehegn som mit foretrukken byggepladshegn, da jeg skulle vælge. Men der er også andre typer byggepladshegn. Disse andre typer omfatter træhegn, metalhegn eller hegn af plast

Hver type hegn har sine egne fordele og ulemper. Træhegn er f.eks. billigere end kædehegn, men de er ikke lige så stærke. Metalhegn er meget stærke, men de er dyrere. Plasthegn er en god mellemting mellem de to, men de er ikke lige så holdbare som metalhegn.

Du skal beslutte, hvilken type hegn der passer til din byggeplads ud fra dit budget og dine behov. Hvis du har brug for et stærkt hegn, skal du vælge metal eller kædehegn. Hvis du har brug for et billigere hegn, skal du vælge træ- eller plastikhegn. Men hvis du har brug for et holdbart hegn, skal du vælge metal eller kædeledning. Uanset hvilken type af byggepladshegn, du vælger, så er det generelt altid godt at have et hegn om sin byggeplads.