Hvorfor man skal bytte PS3 til PS4

PlayStation 4 (PS4) har været ude siden 2013, og den er langt fra sin forgænger, PlayStation 3 (PS3). Hvis du stadig sidder med en PS3 i 2023, spekulerer du måske på, om det er det værd at skifte. Svaret er ja. Her er tre grunde til, at du bør bytte PS3 til PS4.

Den mest indlysende grund til, at du bør bytte PS3 til en PS4, er, at den tilbyder markant bedre grafik. Den forbedrede grafiske kraft skyldes en forøgelse af processorkraften; mens PS3 blev drevet af Cell-processoren, som havde otte kerner med en clockfrekvens på 3,2 GHz, har PS4 8 Jaguar-kerner med en clockfrekvens på 1,6 GHz og AMD Radeon-grafik. Det betyder, at spil, der udgives til begge konsoller, ser meget bedre ud på en PS4 end på en PS3 – ikke kun på grund af den forbedrede opløsning, men også på grund af bedre teksturer og lyseffekter.

Flere spil til rådighed ved at bytte PS3 til PS4

En anden god grund til, at du bør bytte din PS3 til en PS4, er, at der er flere spil tilgængelige til denne konsol end noget andet spilsystem på markedet i øjeblikket. PlayStation Store har tusindvis af spil, der kan downloades eller købes – herunder nogle opgraderede klassikere fra tidligere generationer som Crash Bandicoot og Spyro – så uanset hvilken slags spil du leder efter, er der gode chancer for, at der er noget tilgængeligt i PlayStation Store, der passer til dine behov.

Endelig er det vigtigt at opgradere din aldrende konsol, hvis du vil være med i alt det sjove ved onlinespil! Med de forbedrede hardwarefunktioner og bedre forbindelseshastigheder vil det være meget nemmere at spille online med en PS4 end med en PS3, og med adgang til tjenester som PlayStation Plus og PlayStation Now giver det mening at bytte PS3 til PS4, selv hvis du ikke har planer om at spille meget online.