Vi skal snart have teambuilding på arbejdet

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om teambuilding herinde, og det er noget, som jeg elsker så meget. Jeg er så glad på arbejdet, men derfor er det stadig vigtigt at bygge teamet bedre og bedre hele tiden. Læs med.

Teambuilding: vi skal lave noget fredag
For et par uger siden blev vi inviteret til teambuilding på arbejdet. Det er på fredag, og jeg GLÆÆÆÆÆDER mig så meget. Jeg synes selv, at teambuilding er en utrolig vigtig ting på jobbet. Vi har en travl hverdag på mit arbejde, og selvom vi samtidig husker den gode humor, at spørge ind til hinanden osv, så er det godt at have teambuilding engang imellem. Jeg er glad for, at vores chef prioriterer denne slags samvær. Vi skal have teambuilding med PR-temaet også. Vi er marketing, og de er PR. Det passer også godt sammen, fordi vi har så tæt et samarbejde i hverdagen. Det er derfor godt at kende hinanden godt udenfor arbejdet også. Hvad kan teambuilding? Teambuilding skaber en ny dynamik imellem teamets medlemmer. Man får en større forståelse af hinanden og kommer endnu tættere sammen. Teambuilding kan være mange ting i praksis, men de arbejder alle sammen mod ét fælles mål: at skabe et bedre samarbejde i teamet. Læs mere nedenfor.

Hvad typer findes der?
Der findes mange typer af teambuilding, som man kan lave med sit team. Jeg ved dog ikke, hvad vi skal lave med teamet på fredag. Det har min chef holdt som en overraskelse. Det er også meget sjovt. Men jeg aneeeer ikke, hvad jeg skal have på. Det er det eneste… Og jeg er lidt usikker, når det kommer til at møde mine kollegaer udenfor arbejdet. Men altså teambuilding kan være alt lige fra aktiv sportsgren. Så kan det være et oplæg fra en dygtig coach. Det kan også være at lære noget nyt sammen… såsom at brygge den perfekte kop kaffe, tilberede noget mad eller lave flødeboller. Teambuilding skal bare have til fordel at knytte medarbejderne tættere til hinanden. Det er det vigtigste ved aktiviteten, så er det faktisk lige meget, hvad man laver. Så længe dette er noget, som chefen har i baghovedet.

Jeg håber, at du har fået lyst til at lave en masse med din virksomhed. Du kan jo foreslå din chef, at I skal lave noget I jeres team. Det er kun godt, at få et større kendskab til sine kollegaer udenfor kontoret. Læs også mere lige her.